asg131 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam zacznę od tego ze jestem tu nowym użytkownikiem i nie chciałbym zostać zaraz obrażony ze jestem debilem itd. Ze na ten post są inne miejsca. A więc w ostatnich dniach miałem zabieg stawu skokowego lewej nogi. Zerwane zostało wiezadło a drugie zostało naderwane. Do września mam ubezpieczenie szkolne. Zerwanie zdarzyło się na szkolnych zawodach. Moje pytanie brzmi. Jakiej kwoty mogę się spodziewać i ile procent jest usczerbku na zdrowiu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asg131 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 A te papiery dostępne są w szkole tak czy już Pan/Pani się nie orientuje?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asg131 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ok dziękuje za pomoc i życzę udanych i ciepłych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi