kowal007 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam. miałem wypadek motocyklowy drodze do pracy, z mojej winy uderzyłem w samochódkierowcy nic się nie stało. ale umnie tylko złamana noga. czy mogę dostać jakies odszkodowanie jak byłem ubez w pracy.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1968 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 No jak? Jako sprawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek7 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Musisz przeczytać umowę ubezpieczenia grupowego. W 80 % dostaniesz odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 kowal007 wrote:Witam. miałem wypadek motocyklowy drodze do pracy, z mojej winy uderzyłem w samochódkierowcy nic się nie stało. ale umnie tylko złamana noga. czy mogę dostać jakies odszkodowanie jak byłem ubez w pracy.POZDRAWIAMZ ZUS - nie dostanie Pan bo wypadek nie był wypadkiem przy pracyZ NNW motocykla (jeśli było) - świadczenie powinno być przyznaneZ NNW pracowniczego - również świadczenie powinno być przyznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal007 Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 to gdzie mam składac papiery? i jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anlex Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 kowal007 wrote: to gdzie mam składac papiery? i jakie? Do Ubezpieczyciela - można przez stronę www, telefonicznie lub listownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi