wojtek040 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam . Mianowicie mam taki kłopot dostałem kwity w celu ustalenia sprawcy wykroczenia z fotoradaru od ITD bez zdjęcia zdarzenie miało miejsce 21.06.2013r d.k 50 miejscowośc Wólka Czernińska przekroczenie prędkości o 37 km tylko jest pewien dylemat auto rzekomo któremu zrobioe zostało zdjęcie stało popsute w dniach od 15.06.2013r do 14.07.2013r i stało na podwórku u dziadka 280km od miejsca zdarzenia więc nie ma takiej opcji żeby to jemu ktoś zrobił zdjecie. A w dniach od 20.06. do 23. 06. byłem na giełdzie rolnej drugim autem . Oczywiście odmówiłem mandatu bo jestem przekonany swojej niewinności auta nikomu nie udostępniałem no bo popsute było i opisałem im stosowne wyjaśnienia zapewne sprawa znajdzie finał w sądzie. Jaką przygotowac linię obrony bo w naszym kraju trudno o sprawiedliwośc zwłaszcza gdy chodzi o walkę z takim gigantem jak ITD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarraban Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 przygotuj listę świadków, może w warsztacie, gdzie naprawiałeś auto mają kamery? Przede wszystkim to muszą udostępnić rzekome zdjęcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi