imported_jadzka Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam,Miałam wypadek i obecnie czekam w kolejce na rehabilitację z NFZ a termin mam na marzec przyszłego roku. Proszę o pomoc czy istnieje możliwość w jakiś sposób przyśpieszyć ten proces no i nie płacić za to bo mnie nie stać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zu_za Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Napisz również jakie miasto Cię interesuje, bo to istotna informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_jadzka Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 potrąciło mnie auto na przejściu dla pieszych. mam kłopot z chodzeniem bo boli i zastanawiam się czy przysługuje mi jakaś bezpłatna rehabilitacja po wypadku pomijając nfz... a jestem ze śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zu_za Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Są też ośrodki rehabilitacyjne, gdzie można przedstawić dokumenty potwierdzające zdarzenie i skorzystać z prywatnych zabiegów, za które nie trzeba będzie płacić. Ośrodek sam załatwia sprawę z ubezpieczycielem. Ja znam takie miejsce na dolnym śląsku, także proszę poszukać w swojej miejscowości, może też coś się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi