czester39 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 witam miesiąc temu wracając z żoną samochodem, ja kierowałem zasłabłem za kierownicą . Zjechaliśmy na drugą stronę jezdni wpadliśmy do rowu i uderzyliśmy w betonowy wjazd na posesje. Żona ma złamane dwa kręgi piersiowe i szwy na twarzy. Mi postawiono zarzut z art. 177 kk. dzwoniłem do swojego ubezpieczyciela i byłem osobiście w interrisk ale twierdzą żę żonie z mojego OC nic się nie należy a wy wątku na poprzedniej stronie zatytuowanym " odszkodowanie z polisy OC męża" prawietaki sam wypadek piszecie żę żonie należy się więc jak to w końcu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester39 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 witam w dniu dzisejszym zadzwoniłem do interrisk powołując się na uchwałę Sądu Najwyższego którą znalazłem na waszym forum w artykule " Gdy poszkodowanym w wypadku jest współmałżonek lub inny współwłaściciel pojazdu" po przeczytaniu im w/w uchwały odrazu zmienili zdanie i przyjeli zgłoszenie o szkodzie na osobie żony. Teraz zobaczymy co będzie dalej. W każdym razie naprawde jestem wdzięczny że jest wasza strona gdyż jest bardzo pomocna. Niewiem czemu nie pozwala umieścic emaila o którym mówił użytkownik agenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi