Asiasia Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witam, miałam wypadek samochodowy jako pasażer, mam naderwane ścięgna i mięśnie szyjne oraz zniesienie fizjologicznej lordozy szyjnej z tendencją kyfozy na poziomie C3/4 oraz ześlizg przedni trzonu C3 względem C4 na ok 3 mm. Mam założony kołnierz na 4 tygodnie. Jakiej sumy odszkodowania mogę się spodziewać? Czy mogę ubiegać się z dwóch różnych ubezpieczalni odszkodowania?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancelariabugaj Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witam Z OC sprawcy - na drodze polubownej 2-5tys. zł. Więcej w sądzie. Jeżeli była Pani dodatkowo ubezpieczona od NNW można dochodzić odszkodowania z każdej polisy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi