bk1979 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 witamDwa tygodnie temu mialam wypadek samochodowy prowadził mąz niestety po piwie wpadlismy w poslizg uderzylismy w drzewo.auto do kasacji. wiem ze maz nie ma szans na odszkodowanie auto mialo tylko oc a js moge sie starac o odszkodowanie ? Mialam szyte czolo 5 szwow widoczne oszpczynie stluczona klatka piersiowa 5 tygodni nie moge dzwigac 4 tygodnie zwolnienia w pracy czeka mnie jeszcze laryngolog mam przestawiony nos i neurolog glowa mnie boli i mam zaniki pamieci pogorszenie wzroku w pracy dwigam kasetki z papierem fotograficznym i obrabiam zdjecia wiec bedzie mi trudno wrócić do pracy.czyPrzysluguje mi odszkodowanie z zusu ? Do kogo isc po informacje? Kto mnie moze pokierowac? Z gory dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bk1979 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dziekuje za odpowiedz czytalam troche ale nie znalazlam tematu zblizonego do mojego wiec nadal nie wiele wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bk1979 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dziekuje za odpowiedz czytalam troche ale nie znalazlam tematu zblizonego do mojego wiec nadal nie wiele wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bk1979 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Podziękowania dla życzliwej Looli89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joannat Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Też mi się wydaje ze odszkodowanie się należy, ale pewności nie mam. znajomy był kiedyś w podobnej sytuacji i chyba z tego co pamiętam dostał odszkodowanie. ale on to chyba nawet brał adwokata z acta vera, nie wiem.... trzeba by się dowiedzieć dokładniej jak wyglądają takie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi