cornholio Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Wspolpracownik uszkodzil mi samochod tyle ze metalowa brama z jego ewidentnej winy. Z jakiego ubezpieczenia mam sciagnac pieniadze? Czy jesli zrobie wycene to czy uzyskam te kwote ktora jest na tej wycenie? Czy odzyskam pieniadze za wycene (75zl)? Czy w ramach ubezpieczenia moge wziazc samochod zastepczy na czas naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nie wiadomo, czy pracownik jechał tym pojazdem, czy uszkodził go będąc na zewnątrz.Roszczeń może pan dochodzić z ubezpieczenia AC pojazdu , ubezpieczenia OC pracownika lub od pracownika na drodze cywilnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja jechalem pojazdem a on zbyt wczesnie zaczal zamykac brame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Tak jak napisałem, domyślam się, że pracownik ubezpieczenia OC zawodowego nie posiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Raczej chodzi o to ze nie z mojej firmy ale bezposrednio od niego chce dochodzic... to z jakiego ubezpieczenia mam to sciagnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Z jego ubezpieczenia OC zawodowego albo prywatnie od niego jako osoby. A niby z jakiego innego ubezpieczenia miałby pan taką możliwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie wiem wlasnie dlatego pytam... dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi