kassia69 Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Witam. Pracuje w przedszkolu jako nauczycielka. Dzisiaj nachyliłam sie nad dzieckim a dziecko podniosło się iUdeźyło mnie w czoło swoją głową. Okazało się źe mam rozcięty łuk brwiowy.Z powodu długiego krwawienia udałam się do chirurga- 1 szef i 2 ściągające plasterki. Niby nic ale wyglądam jak indianin xZ tymi plastrami, personel się ze mnie śmieje:) a ból głowy jest straszny. Chirurg dał 7 dni zwolnienia ale nie wiem czy skorzystam. Czy to jest wypadek w pracy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 A dziecku nic się nie stało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassia69 Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Naszczęście dziecku nic się nie stało. Newet nie poczuło bólu. Rodzicom zgłosiłam aby obserwowali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruk.logan Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 no wypadek w pracy, radzę wziąć zwolnienie, z głową lepiej nie ryzykować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonanzaz Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Dokładnie, jak dają to brać, tym bardziej jeśli głowa boli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowbell Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Skontaktuj się z Kancelarią Odszkodowawczą Cito Kraków. Pracuje tam grupa specjalistów, którzy udzielą Ci fachowej porady i krok po kroku pokierują jak dochodzić odszkodowania powypadkowego i za uszczerbek na zdrowiu. Specjaliści z kancelarii pomagają również w zakresie odszkodowań komunikacyjnych, powypadkowych samochodowych i typowo wypadków w pracy. Polecam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts