czarna_andzia Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Witam w tamtym roku w sierpniu uleglem wypadkowi w pracy czyli rana szarpana nadgarstka prawego z uszkodzeniem ścięgnien prostownika i odwodziciela kciuka. 182 dni na L4, 9miesięcy zasiłek rehabilitacyjny. 1. Operacja zszycie rany (świeżo po urazie, 2. operacja rekonstrukcja ścięgnien, 3 operacja rekonstrukcja ścięgnien. Dzisiaj byłem na komisji dot.przedłużenia zasiłku rehabilitacyjnego "mila" dr oczywiście nie przedłużyła zasiłku stwierdziła że jestem zdolny do pracy. Tylko zaświadczenia od lekarzy mam że daslej utrzymuje mi się dysfunkcja kciuka i nadgarsta w maju mam kolejny termin operacji na kciuka (dalej nim nie ruszam tak jak powinno być, brak chwytu.) Wcześniej jak byłam na komisji dali mi na 4 miesiące i w październiku miałem jechać na rehabilitacje prewencyjną z zusu ale zlamalem nogę mialem operacje i musiałem zrezygnować.Złożyłem sprzeciw co do pracy Pani Dr i teraz czeka mnie komisja trzy osobowa.Wiem że zazwyczaj utrzymują decyzję z pierwszej komisji, dlatego poradzcie co zrobić.Czy najpierw starać się o rente z tyt.wypadku w pracy czy o odszkodowanie. Może ktoś mial podobny przypadek i podzieli się ile % dostał ze zusu. Renty zapewnie też nie dostanę ale warto spróbować. Czy może macie jakieś inne wyjscie co z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarna_andzia Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 pomioc.prawna wrote: Witam serdecznie Ja polecam zgłosić się do wykwalifikowanej Kancelarii Prawnej i nie pisze tego z powodu iz w jednej z nich pracuje ale wieloletnie doświadczeni pokazuje efekty jakie uzyskać może klient dzięki naszej kancelarii więcej informacji mogę udzielić telefonicznie lub po poprzez e-maila .DODAM JESZCZE IŻ MY DZIAŁAMY BEZ OPŁAT WSTĘPNYCH CAŁĘ RYZYKO I NIE POWODZENIE BIERZEMY NA SIEBIE. POZDRAWIAM proszę o podanie namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowbell Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Skontaktuj się z Kancelarią Odszkodowawczą Cito Kraków. Pracuje tam grupa specjalistów, którzy udzielą Ci fachowej porady i krok po kroku pokierują jak dochodzić odszkodowania powypadkowego i za uszczerbek na zdrowiu. Specjaliści z kancelarii pomagają również w zakresie odszkodowań komunikacyjnych, powypadkowych samochodowych i typowo wypadków w pracy. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi