inkanaju Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 witam serdecznie proszę o pomoc i opinie jak sobie poradzić .mam uszkodzony pojazd z winy innegro kierowcy z oc miałem z hestii 2 opinie za 1 razem rzeczoznawca wyliczył szkodę na kwote prawie 3000 zł a za 2 doszło jeszcze wykryte dodaktowe uszkodzenie i jak to stwierdzono naprawa jest nieuzasadniona i dostałem pismo ze wartość pojazdu to prawie 10 000 zł ale wartość wraku to 9000 zł więc mogą mi wypłacić 1000 zł chciałbym uzyskać od towarzystwa prawie 100% wartość pojazdu i naprawić go we własnym zakresie do tej kwoty . jak zatem zredagować pismo z odmową tej kwoty zaproponowaną przez ubezpieczyciela tak aby uzyskac odszkodowanie w większej kwocie niż ta zaproponowana za 1 razem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 I wariant: Kosztorys + faktury + oględziny po naprawie.II wariant: Kosztorys + oględziny po naprawie + sąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi