sonia Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 witam, na parkingu uderzylam lekko w samochod, kuzyn wyszedl z samochodu obejzaj drugir auta nic nie zauwazyl wiec odjechalismy. policja przyjechala ukarala mnie mandatem i myslam, ze po sprawie. po miesiacy przyszlo do mnie pismo z link4, ze mam zaplacic regres w wysokosci 3tys zł. problem w tym, ze mimo szczerych checi nie stac mnie na splate tego. sama wychowuje corke, ojciec dziecka jest w wiezienu a ja mam jedyni 77 zł miesiecznie, mieszkam z rodzicam a auto ktorym wtedy jechalam jest brata. prosze pomozecie mi jak mam napisac odwolanie albo co mam zrobic zebym mogla zaczac to placic po 20 zł lub za rok dopier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Wątpię, czy coś oprócz rat (ale w sensownej wysokości a nie 20 zł) się uda załatwić. Regresy są bezwzględnie ściągane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi