Asiasia Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam, 6 września miałam wypadek samochodowy jako pasażerka, w szpitalu okazało się że mam "zniesienie fizjologicznej lordozy szyjnej z ustawieniem kyfotycznym na poziomie C3/4, ześlizg przedni trzonu C3 względem C4 na ok 3mm'' miałam zwolnienie miesięczne ze szkoły, do końca roku mam zwolnienie z wfu, do końca października miałam zwolnienie z zajęć praktycznych, miałam również rehabilitacje, zgłosiłam szkodę NNW i dostałam do wypełnienia formularz w którym mam podać wysokość kwoty roszczenia. I tu jest moje pytanie o jaką kwotę mogę się ubiegać? NNW było nie duże bo na 5.000 dlatego nie wiem jaką sumę mam im tam podać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asiasia Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zleciłam tą sprawę, interesuję mnie po prostu jakiej sumy mogę się spodziewać z OC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi