Merry Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Witam, pracowałam na umowę zlecenie, w której mam napisane, że zobowiązuję się do wykonania zlecenia w mieście X (innym niż miejsce mojego zamieszkania czy siedziby firmy zleceniodawcy). W umowie jest też, że zleceniodawca zobowiązuje się do zapewnienia dojazdu i powrotu z miejsca wykonywania zlecenia. Więc rano o ustalonej przez szefa godzinie spotykaliśmy się na placu firmy, wsiedliśmy do samochodu firmowego i ruszyliśmy w drogę do miejsca wykonywania zlecenia. Po ujechaniu kilkudziesięciu kilometrów mieliśmy wypadek spowodowany przez innego uczestnika ruchu.Moje pytanie: czy jest to wypadek w pracy czy w drodze do pracy? Dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowbell Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Skontaktuj się z Kancelarią Odszkodowawczą Cito Kraków. Pracuje tam grupa specjalistów, którzy udzielą Ci fachowej porady i krok po kroku pokierują jak dochodzić odszkodowania powypadkowego i za uszczerbek na zdrowiu. Specjaliści z kancelarii pomagają również w zakresie odszkodowań komunikacyjnych, powypadkowych samochodowych i typowo wypadków w pracy. Polecam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts