figgaro Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 12 miesięcy po wypadku noga mojego brata wygląda tak (widok z boku) http://img854.imageshack.us/img854/6540/jj2v.jpg Niby jakoś kość piszczelowa się zrasta, ale ta strzałka nam się bardzo nie podoba. Ortopeda pytany o to, zdaje się to lekceważyć, bo najważniejsze, żeby się piszczel zrosła.A czy tak dziwnie ułożona kość strzałki nie będzie w przyszłości sprawiała problemów przy chodzeniu, bieganiu?Jakie mają Państwo zdanie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu11 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 ja miałem tak jak na fotkach. Strzałka się do tej pory całkiem nie zrosła chociaż to już 3 lata. Faktycznie ortopedzi bagatelizują strzałkę i twierdzą że się kiedyś tam zrośnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fa1th Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 jak na mój rozum to skrócenie strzałki może skutkować złym ustawieniem stawu... a co za tym idzie nie równo obciążone powierzchnie stawowe... ale to tylko mój chłopski rozum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanMilman Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 tak traktują w PL w publicznej, ja bym się wybrał do specjalisty prywatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi