peter2121 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. W dniu 21-11-2013r jadąc z Warszawy uderzyła we mnie kobieta jadąca z naprzeciwka, mianowicie chciała ominąć samochody stojące na jej pasie ruchu i wjechała na mój po czym nastąpiło zderzenie w wyniku którego bolała mnie prawa ręka. Po zdarzeniu nie pojechałem na pogotowie lecz następnego dnia udałem się tam (szpital w Mińsku Mazowieckim) ponieważ mi spuchł nadgarstek. Po licznych prześwietleniach lekarz zalecił mi noszenie gorsetu przez 2 tygodnie oraz stwierdził u mnie "podejrzenie złamania kości łódeczkowatej, w prawym nadgarstku", po czym gipsiarz założył mi tzw "longietę". Następnego dnia zgłosiłem się do szpitala w Otwocku, gdzie podtrzymano diagnozę lekarza ze szpitala z Mińska Mazowieckiego i skierowano mnie do leczenia ambulatoryjnego w tamtejszej przychodni. 23.12.2013 lekarz założył mi pełny gips na 7 tyg. Na jakie odszkodowanie moge liczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomoc - prawnik Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może Pan liczyć na zadośćuczynienie, na koszty opieki osób trzecich, zwrot kosztów zakupu leków, utracony dochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 To nie to forum ,,kolego'' ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi