brychoslawa Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam. Jakis czas temu wstalem z lozka, zakrecilo mi sie w glowie, zemdlałem i upadlem, lamiac kręg. 3 dni bylem w szpitalu a nastepnie przez pol roku chodzilem w gorsecie. Posiadam dobrowolne ubezpieczenie w PZU- NNW.Po zakonczeniu leczenia zglosilem szkode i otrzymalem decyzję odmowną, w której wskazano, że przyczyną upadku było omdlenie, które nie jest przyczyną zewnętrzną. Czy jest sens odwoływać się od tej decyzji i jeśli tak, to jak się do tego zabrać? Dodam, że nie wiem, czy najpierw zemdlałem i upadłem czy na odwrót. Z góry dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomoc - prawnik Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Odwoływać się zawsze można, nie mniej jednak moim zdaniem nie było tutaj przyczyny zewnętrznej i odmowa jest słuszna. Ważne jest co jest napisane w dokumentacji medycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brychoslawa Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 w dokumentacji medycznej jako przyczyna urazu podany jest upadek, nie ma słowa o omdleniu, to ja chcac byc uczciglwym, napisalem o tym zglaszajac szkode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomoc - prawnik Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 i to wykorzystali przeciwko Tobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brychoslawa Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 czyli jestem bez szans czy mimo wszystko probowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomoc - prawnik Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Próbuj zawsze warto się odwoływać. Tylko pisz że to nie do końca tak było jak wcześniej podałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi