xxgaba Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam, mam takie pytanie ostatnio wywróciłam się, ledwo mogłam iść i koleżanka zadzwoniła po karetkę. W szpitalu stwierdzono Zwichnięcie, skręcenie i naderwanie stawów i wiązadeł prawego kolana. Były to po imprezie więc w niewielkim stanie nietrzeźwości. Nie dali mi gipsu tylko kazali w domu okłady z Altacetu i chodzić o kulach. Czy będę musiała pokryć koszty transportu karetki? I czy mogę starać się o odszkodowanie? Jeżeli jestem ubezpieczona u mamy w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 xxgaba wrote: Czy będę musiała pokryć koszty transportu karetki? Nie xxgaba wrote: czy mogę starać się o odszkodowanie? Jeżeli jestem ubezpieczona u mamy w pracy. Tak, pod warunkiem braku informacji o stanie nietrzeźwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxgaba Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dziękuje za pomocną i bardzo szybką odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi