Jacek1980 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam, mam kłopot z uzyskaniem pełnego odszkodowania powypadkowego. Miałem wypadek samochodowy po którym doznałem poważnego uszczerbku na zdrowiu (uszkodzenie kręgosłupa). Potrzebuję jakieś doświadczonej kancelarii prawnej która będzie mnie reprezentowała w sądzie. Chciałbym wystąpić do sądu o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu. Mieszkam w okolicy lublina i słyszałem że o ile się nie myle na ulicy diamentowej w Lublinie mieści się kancelaria spełniająca moje wymagania. Proszę o jakieś opinie i pełną nazwę tej kancelarii bo tego nie wiem :p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pire Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dzień Dobry! Chciałbym zapytać o datę zdarzenia i o dokładniejszy opis obrażeń, tak aby pomóc określić przedmiot sporu w przedstawionej przez Pana sprawie. Najlepiej dla Pana jest wybrać właściwość miejscową pozwanego Ubezpieczyciela - z doświadczenia wiem, że większe kwoty zasądza się np. w Warszawie, Łodzi, Gdańsku, Gdyni, czyli tam gdzie mieszczą się siedziby głównych Ubezpieczycieli. W razie dodatkowych pytań, służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joannat Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam zdaję mi się że mówisz o kancelari Mecenasa Leszka Blocha chociaż mogę się mylić. Miałam podobny problem (bardzo bolesny ) ale właśnie tam mi z tym pomogli. Ubezpieczalnia pokryła cały koszt leczenia. Ubezpieczlanie strasznie utrudniają takie działania bo chodzi im tylko o pieniądze. Wracając do tematu kancelaria z diamentowej jest profesionalna i pomoże Ci tak samo dobrze jak w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348262 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Czy aby na pewno Jacek nie umie znaleźć w wyszukiwarce kancelarii z ulicy Diamentowej? Czy wypowiedź Joanny na pewno jest autentyczna? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dobra uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1661348274 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Na diamentowej to nie wiem czy coś jest ale nie koniecznie potrzebujesz adwokata który ma siedzibę w Lublinie. Ja korzystałem z przedstawicieli kancelarii którzy działali w Lublinie i następnie przekazywali wszystko kancelarii. Nie musiałem nigdzie jeździć a miałem naprawdę dobrą obsługę. Rozejrzyj się po pytaj znajomych, na pewno ktoś Ci kogoś będzie mógł polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Z takimi bajkami to można iść do przedszkola tam w nie uwierzą. 15 lat w odszkodowaniach i reklamowanie się na forum to sugeruje ze nie zdobył Pan zadnego doświadczenia,!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pire Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Zgadzam się z Poprzednikiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi