Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Najpierw wypadek Teraz wybór kancelarii

Jacek1980
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam kłopot z uzyskaniem pełnego odszkodowania powypadkowego. Miałem wypadek samochodowy po którym doznałem poważnego uszczerbku na zdrowiu (uszkodzenie kręgosłupa). Potrzebuję jakieś doświadczonej kancelarii prawnej która będzie mnie reprezentowała w sądzie. Chciałbym wystąpić do sądu o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu. Mieszkam w okolicy lublina i słyszałem że o ile się nie myle na ulicy diamentowej w Lublinie mieści się kancelaria spełniająca moje wymagania. Proszę o jakieś opinie i pełną nazwę tej kancelarii bo tego nie wiem :p.

Dzień Dobry!

Chciałbym zapytać o datę zdarzenia i o dokładniejszy opis obrażeń, tak aby pomóc określić przedmiot sporu w przedstawionej przez Pana sprawie. Najlepiej dla Pana jest wybrać właściwość miejscową pozwanego Ubezpieczyciela - z doświadczenia wiem, że większe kwoty zasądza się np. w Warszawie, Łodzi, Gdańsku, Gdyni, czyli tam gdzie mieszczą się siedziby głównych Ubezpieczycieli.

W razie dodatkowych pytań, służę pomocą.

Witam zdaję mi się że mówisz o kancelari Mecenasa Leszka Blocha chociaż mogę się mylić. Miałam podobny problem (bardzo bolesny :/) ale właśnie tam mi z tym pomogli. Ubezpieczalnia pokryła cały koszt leczenia. Ubezpieczlanie strasznie utrudniają takie działania bo chodzi im tylko o pieniądze. Wracając do tematu kancelaria z diamentowej jest profesionalna i pomoże Ci tak samo dobrze jak w moim przypadku.

Na diamentowej to nie wiem czy coś jest ale nie koniecznie potrzebujesz adwokata który ma siedzibę w Lublinie. Ja korzystałem z przedstawicieli kancelarii którzy działali w Lublinie i następnie przekazywali wszystko kancelarii. Nie musiałem nigdzie jeździć a miałem naprawdę dobrą obsługę. Rozejrzyj się po pytaj znajomych, na pewno ktoś Ci kogoś będzie mógł polecić.

• 2 tygodnie później...