michalceg81 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam, tydzień temu miałem wypadek samochodowy.kierowcą był Litwin. Obecnie przebywam na zwolnieniu lekarskim, mam problemy z kręgosłupem.Chciałbym się dowiedzieć kiedy i jak rozpocząć starania o odszkodowanie z oc sprawcy. Kierowcą był Litwin który został ukarany przez policję mandatem. Na miejsce wypadku nie zostało wezwane pogotowie, wtedy myślałem że wszystko jest ok.Niestety z dnia na dzień było coraz gorzej. PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdsfds Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dochodzenie zadośćuczynienia za szkodę osobową możesz zacząć dochodzić już teraz. Należy ustalić gdzie był ubezpieczony sprawca i jaki zakład ubezpieczeń jest jego reprezentantem na terenie RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi