donarti Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam brat zginął w wypadku komunikacyjnym w 2004 i moi rodzice nic z tym nie zrobili bo jechał ze sprawcą, wjechali pod pociąg.rok temu odezwał sie do mn ie kolega który namówił moich rodziców na podpisanie umowy z firma Helper CPP, nie ważneChodzi mi o to że w tym miesiącu otrzymaliśmy pięniądze mama i tata po nie całe 148 tyś ja z siąstra po 50 tyś. kwestia taka czy to nie za mało?ktoś powiedział mi że można jeszcze się starać o prawie 2xwięcej czy to prawda? Proszę o szybką odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdsfds Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dostaliście pewnie odszkodowanie za znaczne pogorszenie się sytuacji życiowej. Teraz można dochodzić również zadośćuczynienia za naruszenie dóbr osobistych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makielka Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zadzwoń do EuCO. Udzielą Ci bezpłatnej porady i będziesz wiedziała na czym stoisz. W razie czego mogą też powalczyć o dalsze odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Kwota adekwatna jak na 2004 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi