bgwarszawa Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Witam. Otrzymałem pismo od straży miejskiej za przekroczenie prędkości. Zgadzam się, przekroczyłem podanego dnia, tj w niedziele ale nie o wskazanej godzinie. O wskazanej godzinie byłem w pracy, mam świadków, zapewne komórka podczas jazdy logowała się do różnych stacji bazowych. Wieczorem, po pracy wróciłem samochodem do domu przez nikogo nie niepokojony a samochód cały czas stał przed pracą i nikt inny tego dnia nie używał go. Proszę o informację co mogę ugrać ze strażą wychodząc z założenia że skoro mylą się o godzinę to i prędkość też może być zawyżona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fajnuski Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 wiesz, że przekroczyłeś prędkość ale kombinujesz...jak ty sypiasz w nocy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bez_kaloszy Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 http://mojafirma.infor.pl/moto/prawo-na-drodze/predkosc-i-fotoradary/694502,Jak-dziala-fotoradar-na-skrzyzowaniu.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts