kuba96 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Mam ubezpieczenie NNW, ponieważ jestem ubezpieczony w technikum, w którym aktualnie się uczę. Mam 17 lat (rocznikowo 18), spowodowałem kolizje rowerem, i mam pytanie: czy z mojego ubezpieczenia szkolnego można pokryć koszty naprawy auta? Czy muszę pokrywać to z własnej kieszeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdsfds Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Niestety nie. Ubezpieczenie NNW wypłacane jest tylko i wyłącznie Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1661348271 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Potwierdzam. W celu zabezpieczenia się na przyszłość przed takimi sytuacjami musisz wykupić ubezpieczenie OC rowerzysty, albo ogólnie OC w życiu prywatnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi