tomxx Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam,(według policji) jestem sprawcą wypadku było inaczej... niestety w Polsce mentalość ta że ten który robi garaż z d.... ten winnypasażer jako świadek Czy jeżeli poszkodowany w wypadku napisze że ja wjechałem jemu jak on stał na pasie a w oświadczeniu sprawcy napiszę że on zmieniał pas i on mi wymusił pierwszeństwo , to czy:-może dostać nie dostać odszkodowania?-może mieć zaniżone odszkodowanie?-sprawa może być rozpatrywana sądowo -ponieważ jedna jak i druga strona piszą inne wersje -tzn któraś "kłamie" czy po prostu TU nawet tego nie przeczyta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castorian Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Przeczyta dokładnie, jeszcze zweryfikuje wygląd szkody z tym co podali uczestnicy i może odrzucić nie wiarygodne.Zmiana pasa ustawia pojazd winnej pozycji, jesli zmiana nawet była nagła to pojazd jest w takcie hamowani czyli widać na jakiej wysokości doszło do wjechania w pojazd. Uderzenie w tył następnego pojazdu naprawdę trudno udowodnić że się nie jest sprawcą A jak jest rozstrzygniecie policji to w sumie już pozamiatane i niema nad czym sie głowić Sprawca który nie ma AC nie dostanie ani grosza za uszkodzenia, może jedynie z nw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi