bosik92 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam! Moja sytuacja wyglada nastepujaco: Poparzyłem się w lewą dłon w pracy nalewajac zupę( poparzenie miedzy 1 a 2 stopniem). Pracowalem w restauracji na basenie i ratownik zrobil mi opatrunek i spisal to wydarzenie. Tego samego dnia bylem na pogotowiu i pani pielegniarka zrobila mi opatrunek i tez wszystko spisali . 2 dni pozniej sie zwolnilem z roboty i bylem u lekarza 1 kontaktu i powiedzialmi ze po ok 3tyg jak sie rana zagoi i blizny jakies zostana to wtedy moze mi wypisac na odszkodowanie. No i mam pytanie czy mam szanse dostac odszkodowanie powypadkowe mimo iz rzucilem prace??MInely juz 3 tyg a lekarka powiedziala ze nie byl to najlepszy pomysl( Ale ja plnaowalem sie juz zwolnic i teraz za granice do pracy wyjezdzam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdsfds Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Czy posiadasz protokół powypadkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosik92 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 NO w sensie ja nie posiadam tego protokołu Ratownik go spisywał i chyba jest tam u nich Mam jedynie protokol z pogotowia sporzadzony tego samego dnia. Wujek mi podpowiad zebym poszedl i poprosil od nich protokol bhp i go wypelnil tylko nie wiem czy nie jest za pozno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdsfds Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 protokół BHP = protokół powypadkowy wystawia go pracodawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosik92 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Pracodawca nic nie spisywał zadnego protokolu Pojsc tam sprobowac to jakos zalatwic czy dac sobie spokoj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdsfds Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 idź i poproś o protokół powypadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosik92 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ok Dzieki wielkie Postaram sie to załatwic:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi