beata321 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 mój sześcioletni syn miał wypadek na rowerze trzy szwy na zawnątrz wargi i cztery w srodku w jamie ustnej ile procent powinni mu przyznać pytam ponieważ nie chcę żeby mnie oszukali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Witam, tabela OWU do danej polisy Pani pomoże. Wystarczy poczytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksandraC Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 i tak nie wypłacą tyle, ile powinni. Mogę polecić kancelarię która zajmie się Pani sprawą, oczywiście wszystko załatwiają za darmo, nawet w przypadku, gdy trzeba coś gdzieś zapłacić, zakładają pieniądze za klienta.Gdyby chciała Pani powierzyć Im swoją sprawę, nawet już po wypłaceniu odszkodowania wyliczonego przez firmę, proszę o telefon (xxx). Nic Pani nie traci, a może tylko zyskać. Życzę zdrowia dla synka, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now