KarolSzpakowski Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam, lekko ponad pół roku temu dokładnie w lipcu 2013 podczas gry w piłkę złamałem sobie obie kości przedramienia lewego z przemieszczeniem. W szpitalu nastawiono mi rękę operacyjne i wstawiono stabilizatory śródszpikowe. W lutym 2014 odbyła się druga operacja usunięcia drutów stabilizacyjnych. I moje pytanie jakie mogę otrzymać za to odszkodowanie? Moje ubezpieczenie to standardowe szkolne ubezpieczenie z PZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdsfds Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Tak możesz otrzymać odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolSzpakowski Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 "jakie" chodzi mi o wysokość odszkodowania. (mniej wiecej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi