lolek1231 Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 witam. wczoraj wkrecilem sobie dwa srodkowe palce u prawej reki (jestem praworeczny) wwyniku czego paznokcie zeszly mi zywcem oraz poszarpało palce. od razu pojechalem do szpitala. bylem troche wypity, od razu na wejsciu dalem o tym znac lekarzowi. wyslal mnie na rtg po czym zszył rany oraz zerwał paznokcie. nie byl to wypadek w pracy. Ile moge dostac odszkodowania i jak sie za to zabrac? bardzo bylbym wdzieczny zaodpowiedz. PSna kartce od lekarza pisze ze to rany 3 i 4 stopnia.przepraszam za brak polskich znakow i bledy. POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek1231 Posted August 18, 2014 Author Share Posted August 18, 2014 prosilbym o odp tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariga Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 A z jakiego ubezpieczenia chcesz skorzystać? Masz jakąś prywatną polisę od następstw nieszczęśliwych wypadków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joannat Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 dariga wrote: A z jakiego ubezpieczenia chcesz skorzystać? Masz jakąś prywatną polisę od następstw nieszczęśliwych wypadków? Dokładnie, o to samo chciałam zapytać. Byłeś pijany a to może sporo utrudnić moim zdaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now