black3r Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam, Jak wygląda rehabilitacja po tym urazie i jak długo trwa? Dodam ze mam zespojone kosci operacyjnie plytka lcp. Czy jest ona dobra? Jeszcze 3 tygodnie w łusce mi zostało Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black3r Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, piszę ponownie ponieważ nie dostałem odpowiedzi. 19.05.14 miałem operację zespolenia obu trzonów przedramienia prawego płytką LCP, następnie ręka w gipsie na 6 tyg. W piątek został mi zdjęty gips, lekarz powiedział żę mam ćwiczyć sam w domu (śmiech na sali)? , przecież ja ledwo mogę nadgarskiem zginać, nie mogę obracać przedramienia (tylko delkiatny zakres ruchów), Czy po przez ćwiczenia reki samemu możę dojść ona do pełnej sprawnosci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black3r Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 http://www.iv.pl/images/66425396346213356591_thumb.jpg Zdjecie mojej reki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi