adam88 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dobry wieczór. Około 3 tygodnie temu miałem wypadek. Straciłem równowagę i przewróciłem się na narzeczoną. W wyniku wypadku narzeczona zwichnęła kolano i zerwała więzadła. Przez 12 dni przebywała w szpitalu, ze względu na zabieg przeprowadzony po wypadku. Czy w tym przypadku może ubiegać się o odszkodowanie od PZU? Czy ja, jako sprawca zdarzenia, mogę zostać wezwany do przez zakład ubezpieczeń jako świadek? Szczerze mówiąc chciałbym tego uniknąć, bo to dosyć stresujące. Narzeczona chciałaby wziąć winę na siebie. Czy kolumna "opis zdarzenia" we wniosku może zawierać jedynie frazę "Zwichnięcie w wyniku upadku i pobyt w szpitalu"? Proszę o pomoc, pierwszy raz mam do czynienia z taką sytuacją. Pozdrawiam i dziękuję,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi