lokos2010 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Witam w miesiącu lipcu byłam zatrudniona w zakładzie produkcyjnym przez agencje pracy.Miałam wypadek w pracy ,zaraz mija 14 dni a agencja nie sporządziła karty wypadkowej twierdzi ze należy to do zakładu pracy.Mam tylko ustne zgłoszenie wypadku,teraz nie odbierają telefonów a na sporządzenie karty wypadkowej jest 14 dni.Czy jeżeli umowa zlecenie była do końca lipca a zwolnienie mam do końca sierpnia to po wygaśnięciu umowy mam nadal płatne?Bardzo dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
castorian Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Zgłoś pisemnie za potwierdzniem, ze zgłosiłaś w zakładzie w którym pracowałaś i i agencji. po 14dniach od zlożnia i braku reakcji zgłoś PIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klekociku Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Albo wcześniej zadzwoń do nich i powiedz, że pójdziesz do PIPu jak Ci nie wydają. Wtedy momentalnie wydają wszystkie potrzebne informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pink Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Dziękuje za odpowiedź. Na ten moment próbuję dogadywać się z pracodawcami. ____________Sign up with 650-987 for getting incredible online EMC courses exam and Princeton University. We also provide best and wikipedia with guaranteed success. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now