aska 14062wp.pl Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam serdecznie jestem po wypadku w pracy doznałem wieloodłamowego nad i przez kłykciowego uda miałem dwie operacje byłem U ORZECZNIKA ZUS gdzie przyznano mi 7% stałego uszczerbku biorąc pod uwagę pozycje z tabeli 156 i WPIS ograniczenie zginania kolana i zanik mięśnia czworogłowego uda . Czy warto od tej decyzji sie odwołac bo złamanie uda to zupelnie inna pozycia w tabeli zus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aska 14062wp.pl Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 bardzo proszę o szybką poradę zostały mi 3 dni na odwołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Bez dokumentacji medycznej, bez badania i nie będąc lekarzem nikt Ci nie pomoże. Jak uważasz, że otrzymałaś zbyt niski uszczerbek na zdrowiu, to złóż odwołanie uzasadniając je w sposób w miarę logiczny. Sprawa zostanie ponownie rozpatrzona. Odwołanie możesz napisać w dowolnej formie (nie ma specjalnych formularzy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi