Rysku09 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Witam.Około 2 miesięcy temu złamalem 4 kość srodrecza poszedłem do szpitala w UK założyli mi szynę po tygodniu gips. Po ściągnięciu okazało sie ze krzywo sie zroslo i zrobił sie zrost w miejscu złamania (guzek) i 4 palec jest osuniety do dołu nie widać 4 kostki w szpitalu dali mi opaskę na 5 tygodni jak nie pomoże to operacja. Nie umówili sie na następny termin do kontroli ani na operacje. Zaczął sie 3 tydzień i ręka boli na maxa ta opaska odparza i ociera, czuje ze nic nie daje wręcz przeciwnie. Stad moje pytanie czy jest to w jakimś sensie zaniedbanie lekarskie czy mogę ubiegać sie o odszkodowanie itd.Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysku09 Posted August 10, 2014 Author Share Posted August 10, 2014 Coś więcej sie dowiem? Dzięki Ela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysku09 Posted August 12, 2014 Author Share Posted August 12, 2014 Coś więcej sie dowiem? Dzięki Ela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn988 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 maxa ta opaska odparza i ociera, czuje ze nic nie daje wręcz przeciwnie. Stad moje pytanie czy jest to w jakimś sensie zaniedbanie lekarskie czy mogę ubiegać sie o odszkodowanie itd.Z góry dziękuje. ___________________We are the pioneers in providing learnalanguage.com - learning french online and how to learn norwegian language exams with 100% exam The University of Sydney Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now