blunote23 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jakis czas tem mialam kolizje nie z mojej winy, dosyc powazna bo koszty naprawy samochodu byly spore, oczywioscie domagalam sie odszkowania z racji powaznych szkod jednak zostalo ono znacznie obniżone. Nie wiem co mam robci a odpuszczac nie chce. Z drugiej strony nie mam nerwow na wytaczanie sprawy w sadzie. Sa jakies inne sposoby na rozwiazanie takiego problemu? Ktos mial sytacje tego typu moze sie orientuje...dzieki za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 blunote23 wrote: Jakis czas tem mialam kolizje nie z mojej winy, dosyc powazna bo koszty naprawy samochodu byly spore, oczywioscie domagalam sie odszkowania z racji powaznych szkod jednak zostalo ono znacznie obniżone. Nie wiem co mam robci a odpuszczac nie chce. Z drugiej strony nie mam nerwow na wytaczanie sprawy w sadzie. Sa jakies inne sposoby na rozwiazanie takiego problemu? Ktos mial sytacje tego typu moze sie orientuje...dzieki za wszelka pomoc Bez zaznajomienia się z dokumentacją szkodą trudno doradzić jakiekolwiek działanie, bo nie wiadomo z jakich powodów i czy faktycznie doszło do zaniżenia odszkodowania. istotne w tym względzie są kalkulacje jakie TU sporządził w toku postępowania likwidacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto.rzeczoznawca Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam, podstawowe pytanie , czy przedstawiałaś do TU rachunki za naprawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basbas Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 blunote23 wrote: Jakis czas tem mialam kolizje nie z mojej winy, dosyc powazna bo koszty naprawy samochodu byly spore, oczywioscie domagalam sie odszkowania z racji powaznych szkod jednak zostalo ono znacznie obniżone. Nie wiem co mam robci a odpuszczac nie chce. Z drugiej strony nie mam nerwow na wytaczanie sprawy w sadzie. Sa jakies inne sposoby na rozwiazanie takiego problemu? Ktos mial sytacje tego typu moze sie orientuje...dzieki za wszelka pomoc może warto zgłosić się do firmy która zajmie się taką sprawą a nie szarpać sobie nerwy. znam z doświadczenia Votum i nie mam zastrzeżeń co do tego firmy wiec może napisz do nich i sam sprawdz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blunote23 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Przestawiłam rachunki za naprawę i niewiele udało sie wskórać. Odszkodowanie w niewielkim stopniu pokrywa koszty napraw wec moim zdaniem zostalo zanizone i nie mam zamiaru tego tak zostawic bo to jest jakas kpina. Może faktycznie warto powierzyc to jakiejsc firmie nie psuc sobie zdrowia...znacie jeszcze jakies godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blunote23 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Wpisałam w google odkup wierzytelnosci i zadzwonilam do firmy Odkupy, bardzo fajne podescie do klienta, mam przedstawic dokumenty i mowia pomoga. Fane est to ze wyplacaja zalegla czesc i potem walcza z ubezpieczycielem Mam nadzieje ze sie uda bo ja juz nie mialam do tego sily... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostatnisprawiedliwy Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dla osób, które chcą uniknąć wkurzania się i niepotrzebnych nerwów to rozwiązanie z wykorzystaniem firmy, która zajmie się odzyskaniem naszych należności jest dobrym rozwiązaniem. Ja skorzystałem z usług MK-Finanse. Mają dwie opcje do wyboru albo odkup odszkodowania i wtedy dostajesz trochę mniej, ale za to od razu, albo postępowanie sądowe, które adekwatnie może trwać dłużej, ale przynieść większe korzyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi