zaniżone odszkodowanie - co robic?
Założył blunote23, 13 listopada 2014 · 360 wyświetleń
blunote23 napisał(a):
Jakis czas tem mialam kolizje nie z mojej winy, dosyc powazna bo koszty naprawy samochodu byly spore, oczywioscie domagalam sie odszkowania z racji powaznych szkod jednak zostalo ono znacznie obniżone. Nie wiem co mam robci a odpuszczac nie chce. Z drugiej strony nie mam nerwow na wytaczanie sprawy w sadzie. Sa jakies inne sposoby na rozwiazanie takiego problemu? Ktos mial sytacje tego typu moze sie orientuje...dzieki za wszelka pomoc
Bez zaznajomienia się z dokumentacją szkodą trudno doradzić jakiekolwiek działanie, bo nie wiadomo z jakich powodów i czy faktycznie doszło do zaniżenia odszkodowania. istotne w tym względzie są kalkulacje jakie TU sporządził w toku postępowania likwidacyjnego.
blunote23 napisał(a):
Jakis czas tem mialam kolizje nie z mojej winy, dosyc powazna bo koszty naprawy samochodu byly spore, oczywioscie domagalam sie odszkowania z racji powaznych szkod jednak zostalo ono znacznie obniżone. Nie wiem co mam robci a odpuszczac nie chce. Z drugiej strony nie mam nerwow na wytaczanie sprawy w sadzie. Sa jakies inne sposoby na rozwiazanie takiego problemu? Ktos mial sytacje tego typu moze sie orientuje...dzieki za wszelka pomoc
może warto zgłosić się do firmy która zajmie się taką sprawą a nie szarpać sobie nerwy. znam z doświadczenia Votum i nie mam zastrzeżeń co do tego firmy wiec może napisz do nich i sam sprawdz!