aczz Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam, Specjalnie założyłem konto aby zadać to pytanie. Mianowicie jestem absolwentem technikum (z tego co mi się zdaje, posiadam ubezpieczenie szkolne do końca sierpnia alelogiczniej zdawało by się mieć do końca października ponieważ wtedy zaczyna mi się rok akademicki.) Nieważne, dnia 13.08 niefortunnie złamałem sobie na wakacjach IV kość sródręcza prawego. (gips na miesiąc) i chciałem się zapytać - Gdzie mam złożyć zaświadczenie o szkodzie ? W szkole ? Czy w jakimś innym miejscu ? Z góry dziękuje za przydatną odpowiedź. Pozdrawiam.~Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariga Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dowiedz się w sekretariacie Twojej szkoły, w jakiej firmie ubezpieczeniowej masz to ubezpieczenie, poproś o numer polisy i zgłoś szkodę bezpośrednio do tej firmy ubezpieczeniowej (np. przez telefon lub przez internet). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi