Lucjan Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dzisiaj dostałem pismo ze zus i mi przyznał 10% stałego uszczerbku na zdrowiu .Jestem po operacji kręgosłupa l4-l5 , mam też porazenie zwieraczy cewki moczowej do konca zycia w pielucho majtkach . Chcę nadmienic ze miałem wypadek w pracy uznany przez zus .Czy jak napisze odwołanie do zus to mam jakies szanse .Ja z decyzją orzecznika się nie zgadzam. jak napisac odwolanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nie radziłbym samemu "walczyć" z ZUSem, sam kiedyś podejmowałem takowe próby, lecz na nic się to nie zdało. Moim zdaniem powinien się Pan zwrócić do firmy specjalizującej się w takich przypadkach. Mogę Panu polecić firmę guarda, mnie osobiście obsłużyli szybko i skutecznie, niestety nie posiadam juz numeru kontaktowego, proponuję wyszukać ich stronę internetową w google Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulina.s Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Racja - samodzielna walka rzadko przynosi jakieś efekty ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1979 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 samemu będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokuba Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Warto walczyć o swoje, ale jeśli nie znasz kogoś, kto ma doświadczenie w sądzeniu się z ZUSem, to lepiej poszukaj jakiegoś prawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi