Piotrek379 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam.Mam takie pytanie: otóż jestem osobą po próbie samobójczej. Podciąłem sobie nadgarstek. Urtowało mnie ścięgno, które nie ma żadnej funkcjonalności. Byłem w szpitalu psychiatrycznym. Na dzień dzsiejszy leczę sie nadal u psychiatry. W tym momencie nie pracuje, gdyż nie mam w pełni sprawnej jeszcze ręki. Mam jakiś grosz z opieki społecznej. Z powyższymi faktami mógłbym starać się o odszkodowanie?Jeżeli tak to moje drugie pytanie brzmi: jakie musze mieć dokumenty i gdzie z tymi dokumentami muszę się skierować.Dziękuję i cierpliwie czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariga Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 A z jakiego ubezpieczenia chcesz się starać o to odszkodowanie? Czy masz jakąś prywatną polisę na życie lub NNW? Niestety większość prywatnych ubezpieczeń wyklucza odpowiedzialność za samookaleczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarynka88 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 z Twojej historii wynika, że musiałbyś starać się o odszkodowanie od samego siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi