nukero Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witam. Chciałbym sie upewnić czy nie należy mi się odszkodowanie, po wypadku w którym złamałem 2 kręgi.Dość nietypowo, bo wypadek był w lesie, jechałem na motorze crossowym. Nie ubezpieczyłem się w pracy w razie ewentualnego wypadku, jestem jednak uczniem, szkoły zaocznej(prywatnej). Czy w takiej sytuacji mogę liczyć na odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej.Andruszkiewicz Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 tylko z własnego ubezpieczenia NNW jak posiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mfind Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Czy masz grupowe ubezpieczenie NNW w szkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukero Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nie jestem pewien, gdy będę wiedział, to odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi