Siren Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Zadzwoniła do mnie ta kancelaria z pytaniem czy miałem jakiś wypadek. Przyjechali do mnie do domu i proponowali dochodzenie odszkodowania. Wyglądało to na szukanie klienta na siłę? Zna ktoś tę firmę? Czy to naciągacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej.Andruszkiewicz Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Pozyskali dane najprawdopodobniej z naruszeniem prawa. Osobiście nie znam, jednak dokonaj analizy ewentualnie umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Skoro wygląda to dla Ciebie na szukanie klienta na siłę, to pewnie tak jest - pierwsze wrażenie zawsze najlepsze Poza tym kto przypadkiem trafia na Twój numer, oferuje pomoc w odszkodowaniu, a Ty przypadkiem jesteś po wypadku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi