basic34 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Witam. Trzy lata temu miałam wypadek samochodowy w którym zostałam oskarżona o jego spowodowanie. Nie ja byłamsprawczynią a mężczyzna , który jechał za mną. Bardzo to przeżyłam psychicznie musiałam korzystać z porady psychiatry i nadal korzystam. Wszystkie wizyty w sądzie kosztowały mnie dużo zdrowia psychicznego. Fizycznie odniosłam niewielkie obrażenia kręgosłupa i głowy. We wszystkich sprawach zostałam uniewinniona , mam już wyrok prawomocny. Czy mogęsię starać o odszkodowanie za zdrowie psychiczne i fizyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Może Pani wystąpić z roszczeniem o wypłatę zadośćuczynienia z ubezpieczenia OC samochodu sprawcy wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi