arti1238 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witam Państwa. Jakiś czas temu uczestniczyłem w wypadku w którym brały udział 4 samochody. Z tej całej sytuacji wyszedłem jako poszkodowany ( zderzenie czołowe ). Zgłosiłem szkodę do ubezpieczalni sprawcy i wczoraj był rzeczoznawca od niego (sprawcy ). Dziś dostaje pismo na email ze stwierdzono szkodę całkowita ponieważ naprawa przekracza cenę auta ( naprawa 18.000 zł max). Wycenili mi auto na cenę rynkowa 8700 zł ( śmieszna kwotę jak na te auto ) z tym ze szkodę wypłacą mi w kwocie 4000 zł a wycenili ze rozbitka sprzedam za 4700 zł. co jest nierealne patrząc na te samochód. 1.Chciałbym wysła odwołanie. Jak to wygląda dalej ?2.Czy istnieje mozliwośc negocjacji lub czy mam coś do stracenia. Proszę o wyrozumiałośc ponieważ pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi