hulk_ Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam ! Czy ktoś pomoże mi napisać takie odwołanie ,ponieważ nie zgadzam się z decyzją PZU oni wypłacili mi jak za stłuczenie ,a ja miałem nadewany dwugłowy na odcinku 6 cm ,więc wydaje mi się że to jest nie adekwatne.Może ktoś zna takie firmy co walczą o odszkodowania też byłbym zainteresowany.Z góry dziękuję za pomoc.Dodam jeszcze że na karcie z SOR-u mam napisane naderwanie mięśnia dwugłowego uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej.Andruszkiewicz Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Było to zdarzenie drogowe? Zadośćuczynienie jest wypłacane z OC sprawcy? Była powoływana komisja lekarska naoczna czy zaoczna?Ile otrzymałeś? Ile było wizyt u lekarza? Wnosiłeś o jakieś dodatkowe świadczenia w postaci zwrotu kosztów leczenia (o ile je poniosłeś), zwrotu utraconego dochodu (o ile przebywałeś na l4) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulk_ Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Było to podczas meczu,nie było komisji lekarskiej otrzymałem 2% to jest 1064 zł wizyt było ok.4 ,tak wydałem na prywatne leczenie 1500 zł z tym że oni za to nie pokrywają ,fakt miałem wpisane tam też stłuczenie ,ale słowo naderwanie też tam jest ,a stłuczenie a naderawanie to co innego ,byłem 3 tyg na l4 mam jeszcze opis z usg od prywatnego lekarza któremu też zapłaciłem 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi