wiolaw88 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 WitamW listopadzie ubiegłego roku miałam wypadek samochodowy. Zatrzymałam się przed przejściem dla pieszych i bus wjechał w tył mojego auta. Doznałam urazu głowy miałam nadciagnięte wiezadła kręgosłupa szyjnego ( do tej pory odczuwam ból czasami ) . W kwietniu robiłam badania do pracy i okulista stwierdził że musiałam mieć silne uderzenie w głowę ponieważ w lewym oku mam blizny. Zaznaczam że wcześniej nie miałam żadnego urazu. Złożyłam dokumenty do Allianzu i dostałam odpowiedz odmowną - 0 procent uszczerbku na zdrowiu. Moje pytanie czy przysługuje mi odszkodowanie z nnw i co zrobić dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej.Andruszkiewicz Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Napisać odwołanie. Czy starała się Pani o zadośćuczynienie z ubezpieczenia OC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiolaw88 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tak sprawa jest w toku. Początkowa suma to 10 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi