monika.xxx9 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam. Zwracam się z prośbą o udzielenie pomocy.A mianowicie wracając z delegacji służbowej wpadłam w poślizg samochodem na zakretach (padał deszcz)W wyniku tego uderzyłam w dwa inne samochody. Złożyłam wniosek o uznanie wypadku jako wypadek w pracy i odszkodowanie za trwały uszczerbek.Dostałam decyzję odmowną. Powolali się na to że nie dostosowalam jazdy do warunków atmosferycznych.Czy warto pisać odwołanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika.xxx9 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dodam że złożyłam wniosek do Zusu i właśnie tam dostałam decyzję odmowną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1980 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Moim zdaniem zawsze warto walczyć o swoje. Próbuj, nie poddawaj sie, kto wie... może uda sie coś wywalczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi