W.Marciniak76 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Chcę walczyć o odszkodowanie po śmierci mamy w wypadku i rozważam skorzystanie z pomocy w/w Kancelarii. Na spotkaniu z prawnikiem wszystko jasne logiczne i przejrzyste, ale chciałabym prosić o opinie osoby które korzystały z pomocy tej Kancelarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W.Marciniak76 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam Wszystko przebiegło sprawnie i co najważniejsze dla mnie bez sądu. Pełnomocnika mogę polecić z czystym sumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 W.Marciniak76 wrote:WitamWszystko przebiegło sprawnie i co najważniejsze dla mnie bez sądu. Pełnomocnika mogę polecić z czystym sumieniem.Dziękujemy za pozytywną opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi