Mati5 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam miałem niedawno wypadek, kolizje. Prowadziłem samochód badac w pracy jako kierowca ADR(niebezpieczne materialy).Byłem poszkodowanym, chciałem ustąpić pierwszeństwa karetce i samochód za mną nie wyhamował i mnie pocałował w .... Zabrała mnie karetka wyszedłem tego samego dnia ze szpitala ze stłuczona noga, dystorsja kręgosłupa i wielkim siniakiem na glowie. Dostalem 10 dni zwolnienia. Czy należy mi się jakiekolwiek odszkodowanie z ZuSU. od pracodawcy lub z OC sprawcy??? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinza Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Na umowie zlecenie należy się zarówno odszkodowanie jak i płatność 100% za li tylko trzeba sporządzić protokół z wypadku a najlepiej udać do się jednostki zus oni wytlumacza .......................Our Actual Exams and http://www.spanishprograms.com/ gre exam provide you 100% pass guarantee. You can get access to and exams. Our spanishprograms - how do you spell language in spanish is also very useful tool arabiconline for its easiness German.about Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilnowak Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 no odszkodowanie z OC sprawcy największe będzie, bo reszta to tam gorsiki na frytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi