kalcia528 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam w środę uczestniczyłam w wypadku drogowym.Otóż późnym wieczorem wracaliśmy do domu.Na światłach kierowca przed nami chciał zmienić pas i uderzył w nasNa skutek uderzenia mam skrócony kręgosłup szyjnych i leżę w szpitalu.Noszę kołnierz ortopedyczny.Do tego mam.lekkie wstrzasnienie mózgu.Jednak gdy zjawiła się policja nie było mnie na.miejscu zdarzenia,bo pojechałam taxi do domu.W szpitalu wylądowałam dopiero w piątek, za skierowanie lekarza rodzinnego.Czy jest szansa na dostanie jakiegokolwiek odszkodowania?Muszę nosić kołnierz ortopedyczny przez okres 3 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1661348278 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dzień dobry, Oczywiście należy się odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu z każdego dobrowolnego ubezpieczenia które Pani posiada. Dodatkowo Jeśli tamten kierowca został wskazany jako sprawca to należy się odszkodowanie z jego OC. Pieniądze należą się za : - Za ból i cierpienie fizyczne i psychiczne.- Zwrot udokumentowanych kosztów leczenia, przejazdów, dojazdów na wizyty lekarskie, kontrolne, zabiegi rehabilitacyjne, dojazdy rodziny w celu odwiedzin, zakupu lekarstw i wszelkich środków medycznych, sprzętu ortopedycznego, odpłatne wizyty lekarskie, koszt opieki drugiej osoby jeśli była konieczna.- Zwrot utraconych korzyści w związku z przebywaniem w szpitalu, na zwolnieniu lekarskim poszkodowanego lub osoby opiekującej się nim.- Zwrot za uszkodzone, zniszczone rzeczy.- Naprawa samochodu Jeśli ma Pani siły, czas i wiedzę może Pani dochodzić odszkodowania sama. Jest też możliwość powierzenia sprawy kancelarii bądź firmie odszkodowawczej która zajmie się sprawa za Panią przy minimum formalności z Pani strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Post zainteresowanej jest sprzed roku. Jak nawet tego nie zauważyliście, to świadczy to o Państwa profesjonalizmie Tak przypadkiem znalazłem ofertę pracy w Kancelarii Casus Bellil:"Wynagrodzenie• 20% od uzyskanej kwoty odszkodowania + zaliczkaOd 2000 do 70000 PLN" Jak tyle oferują przedstawicielowi, to jaką prowizję klientowi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi