Jump to content
Forum Odszkodowania

Odszkodowanie za obojczyk

porobiony312
 Share

Recommended Posts

Witam, otóż 2 miesiące temu złamałem obojczyk z przemieszczeniem, niefortunny wypadek. Łączna kwota ubezpieczenia wynosiła 13000 zł.

Po zaniesieniu wszystkich potrzebnych dokumentów do PZU, dzień pózniej zadzwoniła do mnie kobieta która powiedziała że z wyliczeń itp wyszło 340 zł odszkodowania. Uważam że ta kwota jest zaniżona, a więc odmówiłem. 2 dni później przysłali na konto 250 zł. Ktoś może mi to wyjaśnić?

• 4 months later...

Wydaję mi się, że zaproponowana kwota 340 zł byłaby, gdyby podpisała Pani ugodę z PZU. Skoro Pani otwarcie powiedziała, że kwota jest za niska i będzie odwoływać się to ubezpieczyciele pomniejszyli kwotę. Aczkolwiek należy stwierdzić, że zaproponowana kwota jest bardzo mała.

porobiony312 wrote:
Witam, otóż 2 miesiące temu złamałem obojczyk z przemieszczeniem, niefortunny wypadek. Łączna kwota ubezpieczenia wynosiła 13000 zł.

Po zaniesieniu wszystkich potrzebnych dokumentów do PZU, dzień pózniej zadzwoniła do mnie kobieta która powiedziała że z wyliczeń itp wyszło 340 zł odszkodowania. Uważam że ta kwota jest zaniżona, a więc odmówiłem. 2 dni później przysłali na konto 250 zł. Ktoś może mi to wyjaśnić?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...