Szczepan3 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 WitamUległem wypadkowi w pracy i chciałbym się dowiedzieć na jaki procent uszkodzenia ciała mogę liczyć z ZUS'u i z PZU?Jest to wypadek w pracy na kopalni.Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_Martus Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wydaje mi się, że w przypadku PZU tak 10-15 % (z nastawieniem przez nich na 10%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Martus wrote: Wydaje mi się, że w przypadku PZU tak 10-15 % (z nastawieniem przez nich na 10%). W razie pytań polecam zgłosić się do jakieś Kancelarii np. Mazurskiego Centrum Odszkodowań. Są bardzo życzliwi Życzliwym może być nawet najgorszy patałach. Więc ta cecha nie może być wyznacznikiem przy podejmowaniu decyzji o wybór pełnomocnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ambrozewicz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 proponuję zapoznanie się z tabelą uszczerbków na zdrowiu dostępną w sieci. tam można znaleźć w jakim przedziale procentowym jest dany uraz. jeżeli TU lub ZUS uzna uszczerbek w połowie przedziału to nie będzie źle chociaż zalecam odwołanie. jeżeli w dolnych granicach to koniecznie trzeba się odwoływać. Pozdrawiam:Andrzej Ambrożewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_Martus Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Do Centrum Polska: Może i tak... ale w przypadku MCO w grę wchodzą jeszcze kompetencję, brak opłat wstępnych, niskie prowizje i przede wszystkim nastawienie na pomoc klientom, a nie żerowanie na ich nieszczęściu. A to chyba w dzisiejszym świecie ważne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Martus wrote: Do Centrum Polska: Może i tak... ale w przypadku MCO w grę wchodzą jeszcze kompetencję, brak opłat wstępnych, niskie prowizje i przede wszystkim nastawienie na pomoc klientom, a nie żerowanie na ich nieszczęściu. A to chyba w dzisiejszym świecie ważne! Jak chce Pani pomóc to może Pani to zrobić na forum udzielając sensowych wypowiedzi. Jak do tej chwili próbuje Pani ,,nagonić'' potencjalnego klienta do jakieś firmy mówiąc o profesjonalizmie i kompetencjach. Proszę postarać się we własnych wypowiedziach przekazać soją wiedzę z zakresu likwidacji szkód i faktycznie pomóc danej osobie a nie skupiać się jak Pani to dobrze ujęła na ,,żerowaniu'' na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_Martus Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Centrum Polska wrote: Martus wrote: Do Centrum Polska: Może i tak... ale w przypadku MCO w grę wchodzą jeszcze kompetencję, brak opłat wstępnych, niskie prowizje i przede wszystkim nastawienie na pomoc klientom, a nie żerowanie na ich nieszczęściu. A to chyba w dzisiejszym świecie ważne! Jak chce Pani pomóc to może Pani to zrobić na forum udzielając sensowych wypowiedzi. Jak do tej chwili próbuje Pani ,,nagonić'' potencjalnego klienta do jakieś firmy mówiąc o profesjonalizmie i kompetencjach. Proszę postarać się we własnych wypowiedziach przekazać soją wiedzę z zakresu likwidacji szkód i faktycznie pomóc danej osobie a nie skupiać się jak Pani to dobrze ujęła na ,,żerowaniu'' na forum. Nagonka?! Nie widzę nic złego w zasugerowaniu komuś dobrej, sprawdzonej firmy... Ja nie jestem pewna procentu na jaki mógłby liczyć Pan Szczepan3, a wiem że kancelaria, którą poleciłam na pewno pomoże temu Panu. Nie "żerując" na nim! Niektórzy zamiast czepiać się powinni udzielić sensownej odpowiedzi w temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Martus wrote:Centrum Polska wrote:Martus wrote:Do Centrum Polska: Może i tak... ale w przypadku MCO w grę wchodzą jeszcze kompetencję, brak opłat wstępnych, niskie prowizje i przede wszystkim nastawienie na pomoc klientom, a nie żerowanie na ich nieszczęściu. A to chyba w dzisiejszym świecie ważne!Jak chce Pani pomóc to może Pani to zrobić na forum udzielając sensowych wypowiedzi. Jak do tej chwili próbuje Pani ,,nagonić'' potencjalnego klienta do jakieś firmy mówiąc o profesjonalizmie i kompetencjach. Proszę postarać się we własnych wypowiedziach przekazać soją wiedzę z zakresu likwidacji szkód i faktycznie pomóc danej osobie a nie skupiać się jak Pani to dobrze ujęła na ,,żerowaniu'' na forum.Nagonka?! Nie widzę nic złego w zasugerowaniu komuś dobrej, sprawdzonej firmy... Ja nie jestem pewna procentu na jaki mógłby liczyć Pan Szczepan3, a wiem że kancelaria, którą poleciłam na pewno pomoże temu Panu. Nie "żerując" na nim! Niektórzy zamiast czepiać się powinni udzielić sensownej odpowiedzi w temacie....Ilość postów udzielonych przez moją osobę świadczy o rozległej wiedzy z dziedziny likwidacji szkód, nie twierdzę, że wiem wszystko natomiast spośród 700 postów kilkaset jest konkretnych. Analizując Pani wypowiedzi to na 11 udzielonych 10 jest polecających firmę. Więc wstrzymałbym się na Pani miejscu na ocenianiu innych użytkowników, którzy w przeciwieństwie udzielają wypowiedzi zgodnych z regulaminem panującym na forum.Martus wrote:Nagonka?! Nie widzę nic złego w zasugerowaniu komuś dobrej, sprawdzonej firmy...A jak Pani nazwie działanie niezgodne z regulaminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi